loader
serveis prats assessoria

Quin servei PRATS necessites?

portfolio5.jpg

Disposem d'un equip d'advocats especialitzats en l'assessorament jurídic amb tots els coneixements en l'àrea legal, mercantil, civil i penal.

service-1.jpg

Tenim la planificació fiscal com a instrument fonamental per obtenir un avantatge competitiu, alhora que respectem la legalitat vigent.

service-3-1.jpg

Posem a la vostra disposició professionals de la nostra confiança perquè es facin càrrec de l'administració dels vostres estats financers i comptables.

portfolio6.jpg

Garantim un servei òptim, en les següents àrees: tràfic, estrangeria, assessorament i gestió de documents notarials, financers i en organismes públics.

service-2.jpg

Aquesta àrea té com a objectiu donar resposta a la totalitat dels problemes i les situacions que es produeixen en l'àmbit laboral.

portfolio5.jpg

Els nostres professionals especialitzats en la Gestió de Finques (advocats i economistes), son orientats a cobrir la demanda d'un servei professional i transparent.

banner-img-2

Treballem amb companyies d'assegurances de primer nivell, que garanteixen solvència i disposen dels mitjans necessaris per garantir un servei adequat i segur.