loader

ESTALVIA CÒMODAMENT PEL TEU PLA DE JUBILACIÓ AMB AVANTATGES FISCALS

Plans de pensions

Si et preocupa la jubilació, segurament penses a obrir un pla de pensions. Aquest producte està dissenyat per a poder estalviar còmodament pel teu pla de jubilació. A Prats Assessoria disposem de diverses categories d’inversió que s’adapten al teu perfil de risc, expectatives de rendibilitat i horitzó temporal.

La planificació financera és clau per a comptar amb una bona jubilació. No només et permet estalviar de forma flexible, sinó que a més compte amb avantatges fiscals a les aportacions que realitzis.

Els plans de pensions privats són producte d’estalvi de llarga durada, i que disposen de diferents perfils d’inversió per poder escollir el que millor s’adapti a tu. A Prats Assessoria t’ajudem a escollir en funció de la teva expectativa de rendibilitat i el grau de risc que estiguis disposat a assumir.

Som Prats Assessoria, la teva assessoria de Figueres, amb 40 anys d’experiència en la contractació de plans de pensions. Els plans de jubilació personals compten amb excepcionals avantatges fiscals i a més amb opcions de liquiditat, segons la normativa vigent de cada moment, prèviament a la jubilació.

logo-allianz-figueres
imatge-pla-pensions
Professionalitat

Confia la gestió a un equip professional per a executar la millor de les opcions.

Rendibilitat

Diferents perfils requereixen diferents inversions. T’ajudem a escollir l’opció que millor s’adapta a tu. 

Flexibilitat

Segons la legislació actual podràs fer moviments extraordinaris amb total flexibilitat.

Avantatge fiscal

Els plans de pensions redueixen la base imposable del teu IRPF. Estalvia en impostos.