loader
logo-allianz-figueres

ESTALVIA CÒMODAMENT PEL TEU PLA DE JUBILACIÓ AMB AVANTATGES FISCALS

Plans de pensions

Si et preocupa la jubilació, segurament pensis en obrir un pla de pensions. Aquest producte està dissenyat per a poder estalviar còmodament pel teu pla de jubilació. A Prats Assessoria disposem de diverses categories d’inversió que s’adapten al teu perfil de risc, expectatives de rentabilitat i horitzó temporal.

La planificació financera és clau per a comptar amb una bona jubilació. No només et permet estalviar de forma flexible, sinó que a més compte amb avantatges fiscals a les aportacions que realitzis.

Els plans de pensions privats són producte d’estalvi de llarga durada, i que compten amb diferents perfils d’inversió per poder escollir el que millor s’adapti a tu. A Prats Assessoria t’ajudem a escollir en funció de la teva expectativa de rentabilitat i el grau de risc que estiguis disposat a assumir.

Som Prats Assessoria, la teva assessoria de Figueres, amb 40 anys d’experiència en la contractació de plans de pensions i podem assessorar segons el teu cas. Els plans de jubilació personals compten amb excepcionals avantatges fiscals i a més amb opcions de liquiditat, segons la normativa vigent de cada moment, prèviament a la jubilació.

Professionalitat

Confia la gestió a un equip professional per a executar la millor de les opcions.

Rentabilitat

Diferents perfils requereixent diferents inversions. T’ajudem a escollir l’opció que millor s’adapta a tu.

Flexibilitat

Segons la legislació actual podràs fer moviments extraordinaris amb total flexibilitat.

Avantatge fiscal

Els plans de pensions redueixen la base imponible del teu IRPF. Estalvia en impostos.