loader

TRAMITA LES GESTIONS A TRAVÉS DEL NOSTRE EQUIP AMB UN SERVEI ÀGIL I EFICIENT

Gestoria administrativa

Per a tramitar tots els documents, realitzar reclamacions i procediments, a Prats Assessoria garantim un servei òptim a les següents àrees: Dirección General de Tráfico, estrangeria, assessorament i gestió de documents notarials, financers i en organismes públics.

Som Prats Assessoria, la teva assessoria comptable de Figueres amb més de 40 anys d’experiència al sector de l’assessorament comptable. Formem un equip especialitzat, sempre orientats a desenvolupar de forma òptima la gestió de la comptabilitat del dia a dia, permetent rentabilitzar els recursos de la teva societat, planificar estratègies fiscals i aconseguir els objectius del teu negoci.

Delega a Prats Assessoria i Gestió els procediments de la Dirección General de Tráfico com per exemple: la transferència de titularitat de vehicles després d’una compravenda, la matriculació dels cotxes, la renovació del carnet de conduir o la sol·licitud d’informes de trànsit.

Realitzem les gestions notarials i tramitem qualsevol sol·licitud de certificats al Registre Civil com: la partida de naixement, certificat de matrimoni, certificat de defunció, certificat de les darreres voluntats i cobertura d’assegurances.

imatge-gestoria-administrativa