loader

ORGANITZA LA GESTIÓ LABORAL DE LA TEVA EMPRESA AMB ABSOLUTA TRANQUIL·LITAT

Assessoria laboral

Prats Assessoria t’ajuda a optimitzar les contractacions i nòmines de la teva empresa, permetent rentabilitzar els recursos, planificant estratègies laborals i legals per assolir els objectius del teu negoci.

T’assessorem i tramitem tots els procediments necessaris, tant per l’obtenció d’ajudes i bonificacions com a la contractació i exempció del contracte laboral, reduint les despeses innecessàries.

Som Prats Assessoria, la teva assessoria fiscal de Figueres amb més de 40 anys d’experiència en la gestió dels recursos humans, les nòmines, la tramitació d’expedients i les bonificacions contractuals.

imatge-assessoria-laboral
Nòmines i butlletins de cotització

Incloent totes les modificacions i variacions produïdes durant el mes, a més de les actualitzacions derivades de les novetats legals produïdes (convenis, tarifes de cotització, revisions de retencions…).

Assessorament i defensa legal

En el cas de conflictes originats entre empresa i treballador que donin pas a demandes judicials. Representem als clients davant els tribunals de justícia.

Contractes i pròrrogues

Exposem i estudiem les diferents possibilitats de contractes que permeti la llei amb l’objectiu d’escollir la més apropiada en cada cas. Per altra banda, notificarem amb antelació la finalització dels contractes en curs, perquè vostè decideixi sobre la continuació o extinció, impossibilitant així que el treballador pugui romandre contractat indefinidament de forma no desitjada.

Inspeccions laborals

Representem els interessos dels nostres clients davant organismes d’investigació i de comprovació de l’Administració laboral.

Gestió de documents que requereix l'àmbit laboral.