loader

COMPRENEM EL TEU NEGOCI I OPTIMITZEM ELS RECURSOS AMB UNA BONA PLANIFICACIÓ COMPTABLE

Assessoria comptable

Som Prats Assessoria, la teva assessoria comptable a Figueres, amb més de 40 anys d’experiència al sector de l’assessorament comptable i el qual, compta amb el millor equip especialitzat, sempre orientat a desenvolupar de forma òptima la gestió de la comptabilitat en el dia a dia, permetent rendibilitzar els recursos de la teva societat, planificar estratègies fiscals així com assolir els objectius del teu negoci.

Els sistemes empresarials i estructurals estan contínuament canviant. Per aquest mateix motiu, a Prats Assessoria ens adaptem constantment a les noves tecnologies i estem al dia de la darrera legislació. Focalitza’t en la gestió, el desenvolupament i la visibilitat de la teva empresa i confia en nosaltres per dur a terme tot el tema relacionat amb la seva comptabilitat. A més, podem optimitzar la planificació comptable per maximitzar els beneficis.

imatge-assessoria-comptable
Elaboració i legislació dels llibres oficials de comptabilitat
Preparació i dipòsit dels comptes anuals al Registre Mercantil
Supervisió dels estats financers i anàlisi dels assentaments realitzats per determinar l’aplicació correcta dels principis i normes de valoració comptables.