loader

EMPRESA

L'ASSESSORIA DE CONFIANÇA A FIGUERES AMB MÉS DE 40 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Prats Assessoria té el seu origen l’any 1982, a Figueres, fruit de l’esforç i la dedicació dels seus fundadors: Joaquim Prats i Maria Ferrusola. El 1990 deixaren enrere la petita oficina del carrer Víctor Català per traslladar-se a l’actual seu a l’Avinguda Salvador Dalí i Domènech, 97.

Des dels seus inicis hem viscut un creixement important. Disposem d’unes instal·lacions modernes, que han experimentat diverses renovacions i hem implementat els sistemes informàtics més avançats amb l’objectiu de poder oferir un servei d’alta qualitat. En els 40 anys de vida de Prats Assessoria hem viscut un canvi generacional. Actualment, es troba dirigida per David Prats que lidera un equip de professionals especialitzats mentre que en Jordi Prats es manté com a assessor.

Experiència
Confiança
Actualitzats
Proactius

Som un equip professional d’assessorament a empreses i professionals amb la filosofia de donar un servei àgil i de màxima qualitat a totes les àrees de l’empresa que necessiten un suport especialitzat. Conscients del dinamisme que impera al món empresarial actual, que requereix respostes molt ràpides a múltiples requisits, ens hem digitalitzat completament.

El nostre objectiu és oferir, a cadascun dels nostres clients, un servei complet basat en la relació personal i directe amb el client, amb la màxima confiança.

Els nostres serveis resideixen a les següents àrees: fiscal, laboral, comptable, legal, protecció de dades, administrador de finques, gestor administratiu i mitjancers d’assegurances.

Prats Assessoria t’aportarà tranquil·litat en assegurar-se del compliment puntual de totes les teves obligacions legals. La gran varietat i complexitat de les normes jurídiques i administratives de tota mena que es projecten sobre l’empresari actual, fan valuosa l’ajuda de l’assessor d’empreses. A més a més, a Prats Assessoria podem ajudar-te a optimitzar els recursos de la teva empresa i així poder reinvertir-los per continuar creixent junts.

fondo-prats-figueres